R.I.P Michael Jackson

Jag kan inte tro det är sant!

Det får inte hända :'( 














Michael Jackson ♥

Justin Bieber


Så sjukt bra är han!! :O :D :D





Mcfly


Hahahahaha så underbar!! ^^ 








¨

Amanda.



Det är så underbart att ha en lillasyster som henne.
vad som än händer så vet jag att hon faktiskt alltid ställer upp för mig, även ifall hon kan visa det på sina enga sätt så vet jag att hon alltid är där för mig som hon vet att jag alltid är där för henne. 
Hon är en sådan person som inte kramas så mycket eller visar känslor så lätt men hon lyssar alltid och ser en alltid i ögonen och gör mig alltid glad när som.
Som förut idag så var jag lite nere för att mina dumma känslor hade lite frispel på mig och då kommer Amanda där som min lilla ängel och bara drar med mig in till hennes rum och sätter på filmen Patrik 1,5 och får mig att skratta åt varje liten löjlig grej så jag glömmer det som jag precis suttit och deppat över. 
Jag vet inte vad jag skulle göra utan denna underbara tjej och tänker aldrig ta reda på det heller! 





Jupp så nu har det gått upp mot 2 veckor sen jag skrev men har inte direkt orkat med att blogga så det har hamnat lite på is, men men! 

Iallafall, jag lovade sist lite bilder från balen och eftersom jag nu också tagit studenten så blir det kanske lite bilder från det också, men sen finns det redan bilder på det på min bilddagbok så det blir inte direkt många här, hahaha! xD 
Anyway Student dagen var grym!!! Den dagen skulle man allt velat göra om tusen gånger till! Sån himla känsla att springa ut och veta att nu är man fan klar med gymnasiet! Så mäktigt!! 


Elina, Sandra & Erica (En Hanna i bakgrunden också, Hehe!) 


Mikael, Klara, jag & Lovisa 



Underbar bild på Klara!



Jag & Lovisa på flaket :) 




That's it ^^

Ta hand om er allesammans! 

RSS 2.0