Demi Lovato

Hon är så himla grym!!!
Såg henne först i Camp Rock med Jonas Brothers och tyckte hon var rätt mesig där, men hennes egna musik är faktiskt riktigt bra asså! :)









Don't you dare come back and try to make things right becuase I'll be ready for a fight!

Hej!

Så nu sitter jag i skolan igen på min lediga dag och väntar på Sandraaaaaaa ^^
Vi ska käka lunch och sen så ska jag hem och antagligen simma...eller springa, vet inte riktigt än :P
MEN jag pratade precis men min svenska lärare och jag ska ju hålla mitt tal på måndag för nationella provet i svenska och jag är så grymt nervös!! Hatar att hålla tal + att jag inte riktigt vet än vad jag ska tala om.
Talet måste vara om påverkan & engagemang (vetefan hur de stavas!)  och sen måste de vara inspererat av en text & en bild från häftet, trodde jag så nu när jag snacka med läraren då så sa hon att bilden ELLER texten måste vara från häftet inte bägge!!! :D :D :D SÅ nu blir det mkt lättare att komma på nått faktiskt för de är så tråkiga saker i häftet så nu kan jag snacka om filmer som har påverkat mig på något sätt för de finns en text i häftet om Nothing Hill, vilket är en film ^^
Okej veti nte hur mkt av detta ni förstår men jag förstår de och jag är väldigt glad just nu, Wohooo! :D
Så har ni några filmer ni har sätt som har påverkat er?? :)

Föresten!! De är knappt 6 veckor kvar till jag tar studenten!!!!! :D:D:D:D
Im so happyyyyyy


Hit me like a ray of sun Burning through my darkest night

Hej!

Så jag har precis beställt 2 tröjor från Mcflys hemsida, Wohoo!! :D

 

Dom är så fina, längtar tills jag får hem dom :) :) Just de sen ska jag ju beställa dvd:n också :) hehe kommer få städa en massa hemma hos pappa och mormor så jag kan köpa mer än dessa denna månaden xD hahaha!

Men de har vart en skön dag idag :) Var i skolan med 11:30 tiden, var ledig så jag tog sovmorgon ^^ jag vet om jag är ledig varför åker jag till skolan, men idag i biblioteket hade dom en sådan dag där man kan komma in och ta bort alla sina skulder, och eftersom jag hade en skuld på 210kr (vetefan hur jag lyckas) så blev jag av med den! :D :D
Sen så hade musikeleverna på skolan sin föreställning idag och den var så himla bra och grymt rolig!! :D
Ska nog dit imon och se den igen faktiskt ^^

OJ just de! Jag hade glömt att jag skulle ha skrivit ut mitt cv och lämnat de till några affärer idag :S himla skit också! Kankse ska försöka sticka iväg och göra de snart då?? Men jag har ju inget busskort! Jamen detta gick ju bra xD hahaha!

Men ni får ha det så bra så springer jag iväg nu och försöker fixa mitt cv på nått sätt, Hehe.


Harry Potter :) :) :)

Ny Harry Potter trailer!!!!!!!! :D :D :D



Did you write the book of love, and do you have faith in God above

Hej!

Så Grahn i min klass hade sin histria redovisning igår och hon hade gjort om en stor musikhändelse som kallas "The day the music died"
Det var en dag då 3 av de störtsa musik artisterna på den tiden (50 talet tror jag det var kommeri nte riktigt ihåg :$) dog på en och samma dag i samma olycka.
De var de 4 största musikartiserna på den tiden som var ute på en turné runt om i USA och dom hade åkt med bussen men i början på turnén så gick värmen i bussen sönder, så 1 av dom beställde ett privatplan där 3 av dom åkte med, men den fjärde hoppade över att åka med planet för att det skulle kosta honom 36 dollar. Vilket  var en hel del på den tiden och när han var liten så hade han hört sina föräldrar bråka om 36 dollar som skulle betala deras hyra, så han ville inte lägga de på att få åka ett flygplan istället för att åka buss, det räddade hans liv.
Men de 3 artiserna som åkte med då fick en pilot som inte hade gått ur flygskolan än! Men alla hade tyckt att han var en sådan naturbegåvning, han kunde inte instrumentpanelen men han kunde flyga ändå för han var så duktig med sin hörsel & syn, bara det att den dagen när han skulle flyga dom var det snöstorm. De är ju liiiiite svårt att höra och se allt då! S bara efter 5 min så störade planet och den av dom som var med som klarade sig bäst hade fått sitt huvud kluvet på mitten, bröstkorgen var som jäst deg och benen var helt sönder.
Så när alla fick höra om detta så trodde odm att nu var det tillbaka till Mozart, Musiken skulle inte kunna utvecklas, det skulle inte kunna göras ny musik.
Tack gode gud att sen kom Elvis och The Beatles och alla dom och räddade oss!

Men ett par år efter den olyckan så gjorde en kille som heter Don McLean en låt som heter "American Pie" som handlar om just denna dagen och han i texten har han med de han gjorde den dagen, vad de stod i tidningarna, vad familjerna till artisterna sa, lite text bitar från de artisernas gamla låtar m.m. 
Så jag har hittat den på youtube och har med det klippet här, och ni känner antagligen igen den för Madonna har gjort en cover på den, vilket jag är skitirriterad på att hon har gjort nu när jag vet vad den verkligen handlar om. 

Men lyssna på den, dne är verkigen jättebra. Lång men väldigt bra :) 


 

Listen up before you go go

Jag har köpt Allt det super viktiga till balen idag!! :D :D
Så nu har jag inte bara biljetten utan också min klänning, skor & ett halsband!! :D :D :D
Jag är så glaaaad och lättad att det är klart nu så jag slipper stressa över det :)
Gött som fan!

Men är för trött för att vara vaken nu, hehe.
Ska sova vi höres tomorrow, byyyyyyyye!


Vi sticker till Grekland

Hej!

Sitter i skolan nu, har precis tittat på Ivar & Anders lilla konsert för deras projektarbete, fy fan vad dom är bra!!
Så himla roliga låtar dom hade också, hahaha!
Ska kanske till "The Dubliners" ikväll med Lovisa och kolla när Doris spelar...men vet itne riktigt om jag är helt sugen på det, får se.

Va så gött att fått träna igår föresten! Men har sådan träningsvärk i armarna idag :P
Men fick en fin belöning när ja kom hem, titta på champions leauge matcher på den stora tv:n med pappa och han hade gjort mat till mig och sen så fick jag lite efterätt som vi hade kvar sen Lenas föräldra var hemma hos oss, skit mysig kväll verkligen! :)
 
hahaha föresten jag hari tne skrattat så mkt som jag har gjro idag på länge och de slår ändå mycket eftersom jag hade en lektion igår där det gick ut på att skratta xD hahaha! Men jag, Stu och erica hade så himla roligt och skrattade åt allt möjligt och sen började dom skratta åt mitt skratt så då kunde jag itne sluta så jag fick typ kramp i magen, hahaha! :P

Men nu skaj ag iallafall börja gå bortåt mot min nutida konst lektion med Martin, så jag kommer ha ett par roliga timmar framför mig nu också :) :) :)
 
Skriver mer sen, Puss!

How I met your mother

Så himla roligt, älskar denna serien!!! :D :D






Falling in love



Videon till Mcfly låten falling in love!!
Så roligt att se den, för de första så älskar jag den låten & för det andra....
Dom har tagit klipp från konserten jag var på i höstas!!!!! Blev tårögd när jag såg den för jag kom att tänka på den kvällen och hur roligt allt var runt den dagen.
Köandet, hur snälla de engelska tjejerna var mot mig o lovisa i kön, hur vakten ville slänga i mig i sopporna, haha! sen när vi stod där utanför och hörde hur Mcfly började spela trannsylvania på genrepet och jag o lovisa bara tittade på varandra och storlog medans vi ba JAAAAA!!!
Sen själva konserten och alla underbara människor man träffade där inne...och de inte fullt så underbara (tyskarna!!)
Vill bara tillbaka till den dagen när jag ser denna videon, så bäst!
Föresten tror jag att jag såg mig själv i slutet :O Hahahaha! xD

Tattoooooooo

Fy fan vad snygg denna är!!!!! Helt sjukt, blev kär i den när jag såg den, vill ha! *-*





Vad tycker ni? :)

This is me this is real, I am exactely were Im supposed to be now

Vad skönt det är att vara helt ny duschad och fräsch efter att ha vart ute och joggat/sprungit/gått, hehe. Kunde inte bestämma mig och sen blev jag så trött så jag orkade inte springa hela tiden xD hahaa!
Var så längesen jag tränade men ska fortsätta med det nu, ska på skivstång&spinning imon, de är ett dubbelpass där man gör 45 min av varje. Brukade kunna göra de rätt okej förut men som sagt, har inte tränat på ett tag så jag kommer ju knappt kunna röra mig på torsdag, Haha! ^^

Imorgon är det också röst&rörelse som gäller för halva min klass, och Stelle ska hålla i lektionen och hon ska ha skrattyoga! xD hahaha! passar mig & Lovisa så bra, och det var så roligt förut idag, Stella hade vart framme och snackat med Lovisa och sagt att hon och jag MÅSTE komma på hennes lektion annars kommer det inte gå xD hahaha, snacka om att vi är kända för att skratta i våran klass ^^ Men vi kom också på att detta är enda röst&rörelse lektionen där jag och Lovisa faktiskt kommer kunna göra det vi ska göra och inte bara kommer stå för oss själva och flumma xD hahaha! så hör och häpna, jag längtar till röst&Rörelsen imorgon :O :D

Men nu ska jag hämta en ny Harry Potter skiva och sitta och slöa till den :)


Wake up Wake up

Hej!

SItter i skolan just nu och väntar på att Lovisafisa ska sluta så vi kan åka hem!
Har egentligen slutat men jag lovade att köra henne hem innan jag kom på att hon slutade 2h senare än mig...suck.
Så ja...nu sitter jag här och doftar på blommorna under korkträdet...är det inte så ferdinan gör...eller? herregud nu komemr jag juh itne ihåg! tusan också.
Aja pratar ialalall med min kusin Frida på msn nu samtidigt :) väldigt roligt, har itne träffat henne på nästan 1 år "/ men hon kommer på min student så nu är det en till anledning till varför jag längtar till studenten! :D
Hade min redovisning idag om Martin Luther King Jr. Är inte så jättenöjd över den men aja nu är det klart iallafall, läraren läser ändå arbetet sen så hoppas de väger upp betyget, hehe ^^
Hade en så konstig tv/film lektion idag, både Klara & Sandra var borta så jag var med Isabelle hela lektionen, jag menar inte att de är något fel på henne, hon är verkligen snäll men de var så konstigt för jag bruakr jämnt vara med Klara och vi bruakr sitta och snacka skit om några i klassen som vi inte gillar men nu är ju hon i stockholm och har praktik! Så himla roligt för henne, snacka om att jag kommer bombadera henne med frågor när hon kommer tillbaka ^^ Tycker lite synd om henen för hon ska bara jobba på natten, så hoppas allt går bra där uppe. :)

Skulle egentligen vart inne i Göteborg nu och provat balklänning, men affären hade stäng idag vet itne varför bara :S men jag ska in dit på fredag då och testa klänningen. MEN ska kanske in dit idag ändå och prova en klänning till Josefines bröllop. :) Men vet inte om jag orkar...hehehe är så slööööö idag! ^^

Min skola luktar verkligen skit just nu och fattar inte varför, asså det stinker verkligen!
Usch, hoppas lukten går bort snart, jag är så himla känslig för äckliga lukter, skojar itne är verkligen typ över känslig :S

Aja hoppas ni har det bra, Puss!

Music makes the people come togheter

Hej på er!
Kom hem för inte så länge sen från att ha vart ute och gått med Malin i ungefär 2 timmar :) Härligt, men är så trött i benen nu xD Vi hade med oss hennes hund, Dino och nu ser jag så fram imot när vi ska få våran vovve! :D
Vill inte till skolan imorgon asså, är så himla trött på allt med skolan just nu! visst det är inte en lång dag i skolan men orkar inte, vill inte. Blä!
Men får se fram imot när skolan tar slut imon, då ska jag in till Göteborg och kolla klänning till Josefines bröllop till sommarn och titta på Balklänning :)
Skriver kanske mer sen ^^

Puss!

New Moon soundtrack!

Denna låten kommer kankse blir sountrack till New Moon, men bara kankse vad jag har förstått  det!
Dom skrev låten för ett par år sedan och nu har dom fått massa kommentarer att den skulle passa, är det någon som håller med? jag tycker den skulle passa rätt bra asså! :)





Sen om nått annat då, Sam Bradley som jag har pratat en del om de sista här, han ska gör en skiva!! jag är så lycklig!
Såg ett klipp från när han var inne i studion för ett par dagar sen och då höll han på att spela in några av de låtar som jag tycker är så grymma med honom, Wohooo!! Can't wait :)

I still haven't found what I am looking for

Hallå på er!

Nu sitter en yrvaken Mathilda i Annas lägenhet i Linköping helt själv, hehe.
Anna har åkt till skolan så jag ska vara själv här idag, och har vart s¨duktig att jag har tagit med mig massa plugg grejer som jag hade tänkt göra....men jag tog också med mig min hård disk till datorn så jag har typ 20 filmer här som jag inte sätt än...Hmmm, det var kankse inte så smart om jag ska p lugga xD hahaha!
Men snacka om att de är skönt med lov, men tror itne jag klarar av att vara ifrån min klass asså xD hahaha!
Jag drömde om Klara, Lovisa, Emil & Anders inatt plus att hela klassen var med på ett hörn, inne i en kyrka, haha!
De var så konstiga saker också, spc det med Emil och Anders eftersom jag aldrig brukar umgås med dom i vanliga fall och aaa helt konstigt ^^ Hahaha Anders hjälpte mig stoppa några småkillar som mobbade en annan sen helt plötsligt satt han med mig på bussen upp till Anna, då skulle han vara med mig här uppe i 2 dagar...Ja så lite udda kändes de allt! Hahaha och de roliga var ju sen efter att jag vaknat efter varje sån dröm så vaknade jag och skrattade till, ropade "Anna jag har drömt om en till i klassen sen så hörde jag hur hon skrattade åt mig och sen somnade jag om igen xD
Sen berättade hon också innan hon stack till skolan, då jag var vaken, att jag hade skrattat i sömnen också! hahaha som att jag inte skrattar tillräckligt när jag är vaken så har jag öven börjat skratta i sömnen xD hahahaha!

Föresten, ska börja skriva på en ny novell idag också hade jag tänkt :)
kankse lägger ut lite av den här sedan om jag blir nöjd då, hehe.

Ha en jättebra dag så hörs vi senare!


Told you I will be here forever, said I will always be your friend

Shohoo! =)


Har haft 2 underbara dagar med Sandra från Alafors, alltid lika roligt att vara med dig baby ^^  ♥
Vi har planerat lite inför våran Londonresa som blir av i Augusti mellan den 4 & 7 :D :D ska bli så grymt!

Sen var Sandra från Jönköping här i fredags! vilket var riktigt riktigt roligt! :D hahaha hon fick världens runt tur runt i gbg ^^ nice nice! DU de är ändå inte så lång tid innan vi ses igen! Nästa gång är det ju för Beyonce konserten och de är typ bara 1 månad kvar :O :D

Har även varit grymt duktig och städat som fan idag, Wohoo! först mitt rum hos far sen även mitt rum hos morsan! riktigt härligt att fått de gjort asså :)

Imorgon drar det iväg upp till Linköping för att vara hos Anna till torsdag kväll, ska bli så roligt det med! :D
Anna ska få färga mitt hår och de ska nog bli lite annorlunda denna gången mot innan :)
JUST DET!! Jag fick köpt mitt klänning till studenten idag! fy tusan vad fin den är ^^ :D
SKa kolla balklänning & skor imon också innan jag sätter mig på bussen till Linköping :)
Så ni som inte har så mkt att göra imon och har pengar på eran mobil, ni får VÄLDIGT GÄRNA smsa mig efter 14 imon ^^ hehe, Tack :) :)

Sitter här just nu och får spader på min Ipod! den är ändå på 4 GB men den är helt knökfull så jag får inte plats med några Harry Potter skivor som jag hade tänkt lyssna på imon på bussen :S så jag får sitta och radera massa musik som jag egentligen vill ha kvar "/

MEN iallafall, ni får ha det så bra så hör vi, Puss! :)

You will learn to hate me but still call me baby, oh love, so call me by my name

Roberts Pattinson & Sam Bradley

Som jag skrev i förra inlägget om Sam så känner han & Rob varandra och dom har även gjort några låtar tillsammans.
En låt som är med i Twilight filmen som Rob sjunger, (ni som inte har märkt den så spelad den när han & Kerstin sitter på restaurangen) har dom gjort tillsammans, men när dom skrev den så fick Sam & Rob olika versioner på hur den skulle låta och de gjorde två olika version och de har även lite skillnader i texten men man märker ändå att de är samma. Sen heter Robs låt "Never Think" och Sams heter "Too far gone"
Tänkte lägga upp bägge låtarna här så ni fick höra och säg gärna vad ni tycker om ni vill. :) 

När Robert sjunger den delen som jag har som rubrik (som han gör vid typ 1,40 nått sådant) blir jag typ tårögd, helt seriöst! Han låter bara så ledsen och de berör verkligen. Så himla bra.
 






Stepmom

Jag har precis sätt klart filmen "stepmom" med Julia Roberts och de var längesen jag såg en film som berörde mig så. Så himla bra, tillome jag grät!






Jag har satt ihop bilden så kopiera den helst inte, hehe.

Rockstar

Fy faan vad gött!
Jag har lämnat in mitt historia arbete om Martin Luther King Jr. + att jag har gjort den skriftliga delen av nationella i svenska, Wohooo!!
Så skönt så skönt så skönt!

Men Anyway, Lovisa har bott hos mig sen i typ måndags, riktigt roligt! Eller aaa inte riktigt varje natt men typ ^^
Igårkväll var jag, Lovisa, Erica, Sandra, Klara & Mikael....plus några till från klassen på Sticky Fingers och såg när Doris Discoteque (stavning...?) spelade, och dom var riktigt bra! Kvällen var grym i sig annars också, vi började med att käka kötbullar & potatismos på ett café i gbg och de var det goaste och största köttbullar jag har ätit, seriöst! :O :D
Sen in till Sticky och festa lite sen kommer Doris ut på scen och alla var sådär lagom berusade och bara står och slänger och hoppar till musiken! Hahaha jag kom bort från tjejerna & Mikael för någon brud kastade runt sig själv hela tiden så jag höll åt helvete och blev inmurad av några killar de flesta från klassen faktiskt så det var bra för då kunde jag stå där inne och hoppa och ha skoj hur mycket jag ville utan att den där bruden kom och puttade iväg mig igen ^^ hahaha!
Sen hände lite grejer och jag snackade en del med en vakt som antagligen tyckte jag var lite trög. Sen var det hem, sova ett par timmar, upp och fixa ordning sig, in till Gbg igen och träffa Sandra från Jönköping! Vilket också var grymt roligt! Hahaha hon fick världens runt tur av göteborg ^^ men men de var härligt sen när vi kom tillbaka till Nisse och köpte en glas och fick sitta och lyssna på 2 killar som spelade underbar musik! :)
Underbara dagar asså!

Men nu ska jag lyssna på Harry Potter en stund sen sooooova!!

Ha det bra allesammans


Sam Bradley

Så jag satt idag och läste en blogg so tydligen finns här om Robert Pattison och då hittade jag ett klipp där en vän till han uppträde som heter Sam Bradley, så jag lyssnade lite på honom och han är sjukt bra!! Hittade sen denna låten på youtube och den är så himla grym verligen!! LYSSNA!!!





Puss på er!

RSS 2.0