?

Go Morron!

Vaknade för typ 1 h sen av att mamma kom in på mitt rum och började jobba med datorn och pratade högt i telefon...inte de bästa sättet att vakna på men men xD Sandra kommer hit om typ 3 timmar, ska bli grymt! :D
Nyårsafton är de idag, bara några timmar kvar av 2008! lite coolt ändå tycker jag själv då ^.^
Är det någon mer än jag...och Sandra då såklart, som ska in och kolla på GP fyverkerierna idag? :)
Början kl 17 för den som inte vet, as skoj att se de, dom har juh värsta raketerna vekrligen! :D
Nope men nu ska jag sticka iväg och äta frukost, hörs senare! :)


Följ min blogg med bloglovin

Thank you for the music

Sandra har hjälpt mig lite till med bloggen, tack igen!  ^.^













Robin har så underbar röst!

We drink up, we fall down and then we do it all again

Hellooooo!

Så de var väl ett tag sen jag gjorde nått här senast...så en del har hänt.
Jag har fått körkort.
Vi har fått Jullov
Det har varit julafton
Anna har kommit ner till Kungälv för att stanna fram till 6 Jan.
Florida Sandra har åkt till Norge med sin familj...och hon åker oxå tillbaka till Florida den 6 Jan, så henne kommer jag inte få träffa på typ 2-3 år igen.
Så jag har redan bestämt nu att den 6 Jan-09 kommer SUGA!!! seriöst! jag kommer hata den dagen, sorry ifall jag drog ner någon nu men jaa de är bara sant lixom.

Men JULAFTON då! :D riktigt mysig dag! :) jag & syrran vaknade hos pappa där Lena & Magnus även var :) sen så var det att fixa ordning sig och åka bort till Lena och fira lite med hennes bror & hans familj plus deras föräldrar.
Där blev Julbord nr. 1, där kollade vi oxå på Kalle ♥ sedan var det tillbaka till Kungälv för mig och lillasyster, jag körde oss!  ^.^ där var det direkt till julbord nr. 2 och en mysig kväll med mamma, Jonas, Sofia & Daniel.
De var en rolig kväll där jag och Sofia TOTALförlorade i När&Fjärran! haha seriöst vi var sååå dåliga! xD 
En riktigt bra jul i år :D

Sen Jullovet, HALLELUJA! så jävla gött med jullov asså! :D 
syrran fick Lost säsong 4 oxå i julklapp så det har varit en he ldel Lost tittande de senaste dagarna xD haha!
Vad ska folk göra på nyår då? :D
Jag ska vara med Lovisa, Sandra, Jocke & några till...vet inte riktigt vilka de andra är...eller jo Louise vet jag juh men de andra No idea! :P ska bli skoj ändå :)

Jag och storasyster Sofia ska snart åka och kolla balklänning till mig me, lite nervöst faktiskt, vet att jag vill att min klänning ska vara typ midnattsblå, ÄLSKAR blått! ^.^ och lila!

Har någon kommit på några nyårslöften föresten? :D

Näe nu ska jag kolla lite film och typ...fixa sen ska jag soooova :)
Ha det så bra!




Why is it like this?

Crash

Nickelback- Gotta be sombody




Gå även in på http://www.youtube.com/watch?v=1zeR3NSYcHk och titta på Britnets låt Circus, grymt bra! :D
(kund inte kopiera in videon hit, koden jag behövde ha hade tagits bort på begäran.)

You're gonna go far kid

Nu kan jag andas igen..

De har varit en jobbig vecka med mycket skolarbete, lite utskällning och även en kuggad uppkörning, jupp och jag måste få säga att jag tror itne de är menningen att jag ska få körkort!
sist körde jag runt med en söndrig bil, denna gången kuggades jag för att jag tittade lite för dåligt åt sidorna när jag körde framåt i korsningar och rondeller,´och de var det enda felet jag gjorde. Så lite smått irriterad är jag juh!
Lämnade blod idag oxå för första gången, rätt skönt att fått de gjort oxå.
De posetiva denna veckan är att jag fått träffat en vän från Florida! fan vad skoj de va!! :) och Es2as föreställning! :)

Helgen ska fan bli bättre, hoppas ni alla får en grym helg ni med! :)
Imon (Lörda) ska jag först in till GÖTEBORG! ♥ vid 11 tiden med syrran och handla julklappar, ska bli mysigt! eller blir kanske inte så mysigt imon eftersom de kommer vara så sjukt mycket folk där då "/ men va fan! jag ska ha skoj så de ska det bli! :)
Sen på kvällen blir det filmkväll med Sandra från Alafors, och jag har kommit på tre filmer jag vill se så får skicka iväg ett sms imon och kolla om hon kanske kan låna dom fårn alla vårat favorit ställe, hehe ^.^ (internet ifall du inte förstod)
Sen på Söööndaaa ska jag göra en grej...som faktiskt är hemligt! :O :D inte något spion liknande jag lovar er ;)


Saknar Sommaren <3

Jupp de har jag allt kommit på att jag gör! då hade jag itne så mycket att göra lixom och reste runt i europa och hade det mysigt med familjen, inga jobbiga lärare som är, ja just de JOBBIGA!
och då bodde min underbar vän Anna fortfarande här  ♥

Bilden ni ser här nedanför är en ny tatuering jag har tänkt på...eller ny och ny, har funderat på att göra en minnes tatuering för min morfar rätt länge, typ 1 år och nu har jag kommit på hur jag antagligen vill att den ska se ut, och de är såhär som bilden visar, MEN sen så tycker jag Rihanna har en fin tatuering i nacken med massa stjänor, försökte lägga in en bild här men den ville inte :( så om ni vill får ni gärna säka på typ "Rihanna tatuering" på google så kan ni förstå vilekn jag menar, massa stjänor och hon har den i nacken och ner en liten bit på ryggen, och de var det jag tänkte förlänga denna tatueringen med kanske, att jag har stjänorna runt vingarna och D:et och sen går stjänorna ner lite längre mot ryggen, för hade tänkt ha den delen med vingarna och D:et i nacken, men vet inte ifall den komemr få plats där, har någon något anat förslag?? detta får ni gärna komentera om, vill veta vad folk tycker om de eftersom att tatuera sig är ändå en rätt stor grej! :P uppskattas mycket ifall ni hjälper mig ^.^




Jahaa ja, ja de var nog allt för nu men ni får ha det så bra gullisar så hörs vi! :)




Danny with Reemer

Danny med ett av förbanden som var riktigt grymma!! :D
De verkar som de har haft en rolig turné grabbarna!  ^.^


RSS 2.0